Skip to content
hosting

Mail & Hosting

Van Office365 e-mail tot het hosten van websites.
Goede prijzen, nog betere performance en veilige verbindingen.

Mail
Veel communicatie gaat sinds jaar en dag via e-mail. Niets is zo vervelend als e-mail welke in de spamfilter van je ontvanger terecht komt. Of andersom, ongewenste mail welke in je eigen spamfilter had moeten blijven hangen maar wel in de postvakken van je medewerkers komt. Naast dat dit frustrerend is, komt het voor ontvangers erg onprofessioneel over wanneer ze de e-mails uit een spamfolder moeten plukken, mits ze de mail überhaupt zien. Wij configureren de mail zo je ontvangers de mail keurig ontvangen en de ongewenste mail buiten de deur blijft. Dit voorkomt niet alleen veel irritaties maar maakt je IT landschap (o.a. mail & hosting) ook een stuk veiliger aangezien we indringers op deze manier buiten kunnen houden. 

Hosting
Voor de hosting van je website en eventuele gebruikers- of klantportals geldt eigenlijk hetzelfde. Het is het visitekaartje van je bedrijf en je kan het daarom ook niet gebruiken wanneer deze traag of onveilig zijn.

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag?

Geen enkel probleem! Vul het contactformulier, neem telefonisch contact met ons op of maak gebruik van onze WhatsApp functie.