Skip to content
cloud

Cloud

Al uw data veilig toegankelijk vanaf iedere locatie.
Wij verzorgen uw online werkplek niet alleen, we onderhouden hem ook.

Het is niet meer weg te denken, de cloud. Wat is het precies en wat houdt het in? De cloud vangt eigenlijk alle IT diensten die ergens op een server moeten draaien op. Waar nu wellicht de server of netwerkschijf weggestopt in een bezemkast staat, ga je gebruik maken van hypermoderne servers in een onverwoestbaar datacenter.

Vrijwel iedere organisatie maakt wel op een of meerdere manieren gebruik van applicaties, opslag of backups welke draaien in de cloud. Over het algemeen is dit in grote en goed beveiligde datacenters. Deze datacenters zijn volledig up to date en beschikken over de beste en meest kostbare hardware. Wanneer je een vergelijkbare situatie op locatie wil creëren moet je rekening houden met een redundante internetverbinding, stroomtoevoer en allerlei beveiligingsmaatregelen. Doordat de datacenters je data veilig houden kan jij je kan focussen op ondernemen. Je hoeft je niet meer druk te maken over verlies van data bij diefstal, defecten of brand.

Wij hebben jarenlange ervaring met het opzetten en beheren van applicaties in de cloud. Wij zijn hier een groot voorstander en adviseren en implementeren daarom deze oplossingen daarom vaak.

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag?

Geen enkel probleem! Vul het contactformulier, neem telefonisch contact met ons op of maak gebruik van onze WhatsApp functie.