Skip to content
it-advies

IT Advies

Geen dik onderzoeksrapport of ingewikkelde termen.
Een eerlijk en onafhankelijk advies dat iedereen begrijpt.

Concreet bieden wij advies en implementatie van verbeteringen en vernieuwingen aan je huidige IT landschap. We bepalen samen met de klant de richting welke we tijdens het project of de aankomende jaren willen varen. Door onze ervaring kunnen we altijd een duidelijk advies uitschrijven wat een samenhang is van onze expertise en de wensen van de klant.

We vinden het erg belangrijk om kritisch naar kosten voor aanschaf en contracten te kijken. Vaak zien we dat door onwetendheid en vertrouwen in de leverancier makkelijk ja wordt gezegd op soft- en hardware welke of te duur of te omvangrijk is. Dit is ook logisch want als klant ben je op zoek naar een partij die je verder kan helpen. Door onze expertise kunnen we goed inschatten wat je echt wilt en hier een geschikte partij voor zoeken.

Na het vinden van de geschikte partij starten we met het inkoopproces waar eigenlijk altijd al winst valt te behalen. Door onze kennis zijn wij niet te overrompelen door vakjargon en prikken we al snel door mooie verkooppraatjes heen.

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag?

Geen enkel probleem! Vul het contactformulier, neem telefonisch contact met ons op of maak gebruik van onze WhatsApp functie.