Skip to content
beveiliging

Beveiliging & Opslag

Waar SPAM en Phishing tegenwoordig eerder regel dan
uitzondering zijn, zorgen wij dat alles veilig is. Én blijft. 

Waar wordt gewerkt wordt data gebruikt en verwerkt. Deze data is misschien wel een van het meest waardevolle bezit van je organisatie. Veel bedrijven zijn zich dit echt niet bewust en nemen het bezit en gebruik van de data voor lief. Totdat het noodlot toeslaat wordt er vrij weinig naar het gebruik en beheer van deze data omgekeken en als er dan door het crashen van hardware, een brand, diefstal of wat voor oorzaak dan ook data verloren raakt ben je te laat. Kortom, dit bezit wil je goed beschermen!

Naast de operationele ongemakken die het verliezen van je klantgegevens, hr dossiers, offertes en facturen veroorzaken heeft het uitlekken van deze data door bijvoorbeeld een hack ook grote gevolgen. Dit kan namelijk zware reputatieschade en boetes tot gevolg hebben. Wij analyseren de risico’s binnen je bedrijf en passen hier de nodige beveiliging op toe om de kans op het kwijtraken of uitlekken van data te minimaliseren.

Daarnaast heeft de manier van het opslaan van je data veel invloed op de efficiëntie van het (samen-)werken binnen de organisatie. Door de data op een juiste manier beschikbaar te stellen voor je medewerkers en projectteams behaal je naast efficiëntie ook het volgende doel, namelijk het correct documenteren en opslaan van de data.

We helpen je graag met het creëren van begrip omtrent informatieverwerking. Daarnaast geven we trainingen in hoe je het beste gebruik kan maken van opslag media. Alles in het kader van Beveiliging & Opslag.

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag?

Geen enkel probleem! Vul het contactformulier, neem telefonisch contact met ons op of maak gebruik van onze WhatsApp functie.